Keep on Diving

•     Brevetklassen

Met een 1*-brevet op zak kan je al wereldwijd proeven van de onderwaterwereld en al helemaal in een actieve duikclub zoals de Gentse Dolfijnen.
Verder evolueren in je kennis en vaardigheden als duiker en een volgend brevet halen (2*D, 3*D, ......): het kan allemaal in onze actieve duikschool, op jouw tempo en naar jouw zin.

•     Fysieke klas

Voor de mensen die niet richting een brevet werken, maar wel hun conditie wensen te onderhouden, hebben we onze fysieke klas. De lesgevers in de fysieke klas zullen jou met hun niet aflatend enthousiasme en hun ongelofelijke inventiviteit zonder twijfel verbazen. Reken er maar op dat je moe maar voldaan richting douches gaat!

•     Technisch duiken

Ook mensen die meer technisch gericht willen duiken, vinden hun gading in opleidingen zoals Kwalificatie Diep Duiken, Basis en Gevorderd Nitrox duiken, Trimix, Rebreather,.... Sommige van deze specifieke opleidingen gebeuren binnen de club; andere zijn via bevriende clubs, individuele instructeurs of de federatie te volgen.

•     Film/Foto

Wens je het onderwaterleven op film vast te leggen? Wie de richting van film of foto inslaat, komt in onze club in goede handen terecht! Er zijn talrijke ervaren leden, waaronder zelfs winnaars van diverse competities, die jou met raad en daad zullen bijstaan. Specialisaties film/foto zijn tevens via de federatie te volgen. Hierdoor kom je snel in contact met gelijkgestemde zielen en kan je waardevolle ervaring uitwisselen.

•     Medische opleiding/eerste hulp

In de club krijg je zeker een reanimatiecurus (kortweg CPR). Als club maken wij deze les verplicht voor iedereen die een brevet wenst te halen. Mensen die Duiker-Redder of Hoger Redder willen worden, kunnen bij ons de nodige ondersteuning vinden om te trainen. In ruil verwachten we ze als aanwezig redder op de trainingen, maar de opleiding en jaarlijkse bijscholing wordt dan ook door de club vergoed! Tot slot bevelen we ook elk jaar de lessenreeks Duiker-Hulpverlener aan, zowel bij duikende als niet-duikende clubleden.